כשרות לקפסולות הקפה של נספרסו

האם לקפסולות הקפה של נספרסו יש הכשר?

תשובה:

שלום רב.

לא צריכים על זה הכשר.

גמר חתימה טובה

הרב יוסף זריצקי

הצטרף לדיון

8 תגובות

  1. האם קפסולות קפה של נספרסו שאינם צריכות כשרות כוללים גם את אלו בטעמים כגון וניל וכיו"ב?
    האם הרב יכול לבאר מדוע אינם צריכים כשרות הלא האריזה והאיטום נעשים באותה מכונה?

  2. מחילה אך אניני מבין איך הרב ישר פוסק לאותו אדם ששאל האם הקפסולות צריכות הכשר שאין צריך הכשר!!!! בלי לפרט שיש הבדל גדול בין אם מדובר קפסולה בטעמים או לא ידוע שקפסולות עם טעמים צריכות הכשר רק אחרי שאהרן שאל אם זה כולל את אלו שבטעמים נאמר שאלו שבטעמים צריכים הכשר בכל תשובה צריך לפרט

  3. לא כ"כ הבנתי. אם זה קפה טהור, אני מבין שאינו צריך הכשר.
    אבל אם זה מכיל קטניות וזה לא קפה טהור בלבד, כיצד זה ברור שאינו מכיל עוד דברים שאינם כשרים?

  4. הערה נכונה, הרב זריצקי כרגע כבר לא משיב כאן באתר, כך שאינני יודע להשיב לך, יתכן שזה מיותר בסביבת קטניות ולכן אין כשרות לפסח לאלו שאינם אוכלי קטניות.