מיקרוגל שהשתמשו בו לחלבי ולבשרי מהדין הזכוכית ואם אפשר להכשירה כיצד?
תשובה:
שלום רב
לא הבנתי מדוע שאלתך רק על המגש זכוכית, המיקרוגל כולו צריך הכשרה. יש לנקותו היטב, להמתין 24 שעות מהשימוש האחרון, ולאחר מכן להכניס לתוכו צלחת מים לזמן ממושך לפחות חצי שעה עד שכולו יתמלא אדים כבדים. את הצלחת יש להגעיל במים רותחים המבעבעים בתוך סיר על האש.
בהצלחה
האם הסיר נטרף כשמגעילים בו?
לא. שכחתי לציין שגם הסיר לאחר 24 שעות מהשימוש האחרון.
השאר תגובה